Jogi nyilatkozat

A rendszerrel kapcsolatos valamennyi adatkezelési művelet jelen adatvédelmi nyilatkozatnak és a vonatkozó törvényeknek megfelelően kerül végrehajtásra.
A weboldal más, a Made In Szeged-en kívüli szervezetek weboldalainak linkjeit is tartalmazza. Az adatvédelmi nyilatkozat ezekre a weboldalakra nem vonatkozik.

A kezelt adatok köre
Az Made In Szeged rendszer használatához regisztráció szükséges, melynek során felhasználónevet, jelszót, e-mail címet kell magadni.
A rendszerbe bejelentkezéskor rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.

A regisztráció során megadott adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása. A regisztráció során felvett adatok valóságtartalmáért a regisztráló fél felel. 
Az oldalon megjelenő, egyedi cégadatlapokon szereplő információkért, azok valóságtartalmáért a Made in Szeged fejlesztői nem vállalnak felelősséget. Az IP-cím, a látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. A Made In Szeged a megjelölt céloktól eltérő célra az adatokat nem használja fel.

Az adatokhoz való hozzáférés
A Made In Szeged-nél az adatbázishoz hozzáférési lehetőségük van a rendszer fejlesztéséért és üzemeltetéséért felelős munkatársaknak.
Sem az eredeti, sem a származtatott adatokat külső szervezet vagy személy részére nem továbbítjuk.

KIK VAGYUNK?
A reklámtervezés, -készítés területeiről érke-
ző szakemberek, elsősorban Szegedről. Grafikusok, marketingesek, managerek, akik megpróbálnak együtt gondolkodni, és egy nyitott szakmai fórumot létrehozni.
A MÚLT - Szegedi reklámtörténelem
Szegedi reklámtörténeti válogatás.
Nosztalgiázzunk együtt!
Diák galériák
Rendezvények galériái
Regisztráció
Amennyiben szeretne saját adatlapot készíteni az oldalon, kérjük regisztrálja magát! A regisztráció teljesen ingyenes!
Támogatóink